sâmbătă, 10 mai 2014

Una... Alta (Ep.4) - Vraciul modern

Sunt în maşină, pe Barbu Văcărescu şi brusc prind viteză, apoi o bag într-a doua. După o juma’ de oră, aproape că intru în pasaj la Victoriei. Deja sunt fericit, mai am puţin până la Gorjului în Militari; aproape am ajuns acasă. Azi nu am întâlnit decât 8 idioţi în trafic, deci un nou minim. Sărbătoresc dând drumu’ la radio, dar după ce ies din pasaj, căci acolo nu se aude niciodată bine. Nimeresc pe un post oarecare unde cântă două melodii, apoi zice una două vorbe şi încep reclamele. „Te caci pe tine?” – Ia o pastilă. „Nu poţi să te caci!?” – Ia o pastilă. „Te doare orice?” – Ia o pastilă. „Ţi-a dat-o Fănel în cur şi apoi în pizdă şi acu’ curge ceva verde din tine?” – ia o pastilă. „Hemoroizi?” – Dă-i cu cremă!  „Eşti stresat că stai ca bou’ în trafic alături de alţi boi pe care îi urăşti şi cărora le-ai înfige un cuţit în cap, în repetate rânduri, dar cu care în alt context n-ai avea absolut nimic, poate chiar ai sta şi la o bere cu ei?” – IA UN PUMN DE PASTILE! 

Închid radioul şi mă uit pe geam:  bancă... bancă... Ete o pizdă bună!... casă de pariuri... spaţiu de închiriat... farmacie... bancă... farmacie, farmacie, casă de pariuri... bancă, farmacieeeeaa inimi CATENA! O doză de ceva... Gata! Sunt pe pod, nu mai e nici un magazin nu mai e nici o reclamă.. ăă – Panou! – „Fisuri anale?” – Radu F. alături de toată gayimea Bucureştiului a tresărit trecând pe lângă panoul ăsta, mă gândesc eu.  Ajuns „acasă”, parchez ca de obicei undeva în nişte noroaie, pe un loc pe care un vecin pretindea odată că plăteşte bani, sub un pom unde se cacă toate zburătoarele cartierului. Mă duc la chioşcul de ziare şi-mi iau o revistă cu o copertă promiţătoare. Paişpe’ lei!

Sunt în pat, în garsonieră, în Militari. Pute-a ouă cu cârnaţi de la vecina, se aud manele în surdină din parcare şi concubina mă ignoră cu cel mai mare devotament. Scot revista din ţiplă şi încep să o răsfoiesc. Citesc un articol, mă uit la două-trei poze, mai dau o pagină şi.. „Te caci pe tine?” – Ia o pastilă. „Nu poţi să te caci!?” – Ia o pastilă. „Te doare ceva?” – Ia o pastilă. Hristosu’ Mă-tii! Paişpe’ lei!

Arunc revista într-un colţ şi..  dau drumul la televizorul fictiv. Unii dansează pentru bani, alţii cântă pentru... faimă, nişte rataţi gătesc în timp ce alţi rataţi îi critică, două piţipoance se porcesc, Botezatu’ e tot gay, Gâdea îl înjură pe Băsescu şi colateral îl face gras pe Pleşu, Turcescu îl pupă-n cur pe Băsescu în timp ce Cristoiu i-o suge, Tonciu sparge ecranu cu nasul, Naşul e la schimbul II când i se blochează falca lu’ Cristoiu. Te doare orice?” – Ia o pastilă. „Ţi-a dat-o Fănel în cur şi apoi în pizdă şi acu’ curge ceva verde din tine?” – ia o pastilă. „Hemoroizi?” – Dă-i cu cremă!

Închid televizorul fictiv şi-mi pun laptop-ul în poală căci concubina mă ignoră cu tandreţe în continuare. Citesc două ştiri... război, Putin, Crimea, 10 lucruri pe care nu le ştiai despre... buric. Mă uit să văd dacă plouă mâine ca să ştiu să nu-mi iau umbrela, îmi verific mail-urile, spam, spam... „Bună! Sunt udă! Vreau să te... sug!?” SPAM. Concubina forează graţios după un muc, semn că a şi uitat că sunt şi eu în cameră.

w w w punct youporn punct com. Hmmm... Teens, Lesbians, Blowjob, Anal, Fisting, GAY!? scroll, scroll, scroll.  TEENS! Click! „Ai pula mică?” – Ia o pastilă. „Nu ţi se scoală?” – Ia o pastilă. „Îţi vine în trei secunde?!” – Ia o pastilă! Hristosu’ mă-tii, nici o labă nu mai poţi să faci! Am zis Teens şi mi s-a umplut ecranul cu puli monstroase şi femei cu priviri critice.

Tresar surprins de vocea concubinei şi închid repede şi ruşinat browserul. „-Auzi...?” – „Da! Da! Da! Seeeex!”. „-Îmi aduci şi mie o pastilă?” 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu