duminică, 7 februarie 2010

You Lucky Pig!

 Am tot stat să mă gândesc cu ce aş putea să asociez chestia asta pe care am facut-o şi singurele două lucruri care îmi vin în minte atunci când spun porc sunt gripa porcină şi orgasmul. Cum gripa porcină mă lasă rece şi asta nu pentru că aş fi contractat-o şi murit ci pentru că este pur şi simplu neimpresionantă, am să vorbesc despre orgasm. Ce treabă are porcul cu orgasmul? Păi circulă de ceva vreme încoace o teorie idioată cum că porcul are orgasm de 30 de minute, fapt ce a dat naştere replicii şi mai idioate „O s-o iau ca pe un compliment” dată femeii de fiecare data când aceasta îl face porc pe bărbat.

Treaba e că oamenii de ştiinţă au făcut studii privitoare la orgasmul suin mai mult pe femele decât pe masculi. Se pare că femelele sunt cele care au orgasmul de 30 de minute şi pentru ele ar fi chiar folositor. Cică femelele care au orgasm sunt mai viabile din punct de vedere reproductiv, fapt pentru care fermierii fac tot ce se poate pentru a le provoca acestora orgasm după orgasm dacă masculii nu sunt nişte performeri în cocină. Ba chiar există nişte vibratoare special concepute pe care ei le folosesc pentru a le oferi scroafelor plăceri porceşti. Mă întreb ce alte metode folosesc aceştia dacă nu au bani de vibratoare.

Acum să trecem la oameni, mai exact la femei, pentru că la bărbaţi lucrurile sunt mai simple.  Dacă pentru femelele suine orgasmul pare a fi folositor, pentru femelele noastre, oamenii de ştiinţă nu au reuşit încă să găsească un răspuns la întrebarea: „La ce le foloseşte femeilor orgasmul?” Din punct de vedere reproductiv se pare că la nimic. Bine, asta şi poate pentru că femeile nu reuşesc să aibă un orgasm de 30 de minute, ba chiar multe dintre ele nu reuşesc să aibă deloc. Ele dau vina pe multe lucruri, de la stres, probleme fizice sau emoţionale până la cel mai accesibil dintre ele – bărbatul.

Revistele colorate pentru femei le învaţă pe acestea că: „Fatăăăă! Creierul din cap e cel mai mare organî secsual fatăăăă! Deci uite cum faci: fii romantică cu iubitul tău, alintă-l, vorbeşte pervers, gândeşte-te că faci sex cu Brad Groapă şi o să ai cel mai  megacool orgazzzzm din univers, fă atăh!”. În primul rând, nu creierul este responsabil pentru orgasm ci anumiţi nervi localizaţi la nivelul coloanei vertebrale, fapt pentru care tot mult stimaţii de către mine oameni de ştiinţă au demonstrat că şi oamenii morţi (din punct de vedere medical, atunci când un om este mort, acesta nu mai are activitate cerebrală) pot avea orgasm dacă le sunt stimulaţi electric aceşti nervi. Bine, eu încă încerc să înţeleg ce fel de oamenii s-au gândit să le provoace morţilor orgasme, mă întreb dacă e post şi răposatul a fost un om credincios până la sânge o să-l mute cineva din rai în iad pentru treaba asta. În al doilea rând, după mine creierul nu este cel mai mare organ sexual ci cel mai mare duşman sexual; cel puţin partea aia a creierului pe care o folosim noi voluntar şi pe care ne îndrumă toate expertele astea frigide să o folosim. Eu cred că singurele elemente necesare unui act sexual de calitate sunt simţurile şi subconştientul. Nu raţiunea, imaginaţia şi în nici un caz comunicarea în timpul sexului. Astea nu pot decât să dăuneze.

Partea aia cu „bărbatul este vinovat” e discutabilă. Se prea poate ca de multe ori bărbatul să fie vinovat din lipsă de interes, experienţă sau egoism, dar un om înţelept a spus odată că fiecare individ este responsabil de propria lui plăcere. Adică raportat la gândirea mea culinaro-sexualo-asociativă e ca şi cum ai da vina pe o mâncare excepţională dacă ea nu reuşeşte să te satisfacă pe tine. De vină eşti tu suină defectă, nu mâncarea!

Unele persoane sunt dispuse să facă orice pentru a avea orgasm, eu nu sunt dispus să fac nimic altceva în afară de sex. Cred că e cea mai eficientă metodă de a aborda problema.

2 comentarii:

Anca Ligia Petre spunea...

Deci taci, da? Ca eu gatesc acum ciocanele la cuptor cu ciuperci, morcovi si ineluse de ceapa, cu pasta din sos tiganesc si vin rosu + condimente, da? Nici nu-ti imaginezi cat de bine miroase!!! Arpagicu' tau e mic copil pe langa inelusele mele de ceapa!!!Haaaaa!!!!

Anca Ligia Petre spunea...

Te asteapta un premiu la mine pe blog

Trimiteți un comentariu