luni, 19 mai 2014

Minime (Ep.3) - Machiatul pasiv


Îmi plac femeile machiate la fel cum îmi plac fructele din supermarket. Mă atrag vizual, e inevitabil, dar atât. Dincolo de asta nu mi-aş folosi alte simţuri pentru a intra în contact cu ele. Agreez ideea de machiaj în anumite contexte sociale şi în cantităţi decente, atâta timp cât rolul lui e de a scoate în evidenţă anumite caracteristici şi nu de a le ascunde. Nu sunt din categoria ălora care spun că femeile sunt mai frumoase nemachiate ori că sunt mai frumoase machiate. Chestiunea e mai simplă de atât - o femeie frumoasă e frumoasă şi machiată şi nemachiată pe când o femeie urâtă, e urâtă orice-ar face. Problema e că sunt foarte multe femei, deopotrivă frumoase ori urâte care folosesc machiajul de parcă ar vrea să restaureze o clădire din centrul vechi. Iar eu ca bărbat, dacă aş vrea să ating o din asta, fie ea frumoasă sau urâtă, după cum mi-e priceperea în a le aborda, aş fi victima machiatului pasiv şi... pe când ele după ce s-au gletuit bine, la sfârşit de zi au un întreg arsenal de soluţii şi solvenţi cu care se reduc la starea lor naturală, eu rămân cu căcatul ăla al lor pe mâini şi pe faţă. Propun deci lansarea unei game de produse demachiante bărbăteşti pentru astfel de situaţii. E o nişă aici... dacă îmi fură cineva ideea şi devine milionar să ştie că de aici a pornit şi n-am pretenţia decât să vină să-mi cânte precum J.Lo: "Sunt tot Jeni de la bloc".

2 comentarii:

C.L.M. spunea...

Ei, hai ca asta e buna. Sa stii si tu ca orice machiaj oricat de simplu ar fi cere o baza, adica maclavaisul ala care ti se ia pe maini, pe fata, pe haine, s.a.m.d. Eu ma machiez cat sa-mi accentuez minunatele mele trasaturi si fac mai multa mizerie decat ai crede; pe langa ca-mi spoiesc hainele cu cacatul ala vorba ta, daca pun cumva mana pe fata si se ia pe maini spoiesc tot, tastatura, telefon, tot tot toooot, stii ce e aia?

Acuma nu stiu daca e o idee buna si asta cu demachiantele pentru barbati, dar eu zic sa faca astia un fond de ten rezistent, sau ceva care sa-mi faca tenul perfect si sa nu se mai ia ca doar eu prin machiaj asta caut, sa fiu perfecta :)) nu ca n-as fi si asa, dar asta e partea a doua, vreau sa fiu mai mult decat perfecta:))

Cracanel spunea...

Lavinia, esti minunat si totodata incantator de simpla :)

Trimiteți un comentariu